Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ 条 鲥鱼 ,纵向横剖
- ¾ 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 1 汤匙 猪油
- 50 克 绍兴酒
- 130 克 酒酿 ,酒糟约80克,甜米酒约50克
- 10 克 姜 ,切细丝
- 10 克 京葱 ,切细丝
- 3 片 金华火腿 ,切片
- 30 克 笋 ,切片
- 2 朵 干香菇 ,泡发后切片
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1068 kJ / 255.2 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 1.8 g