Cihazlar ve Aksesuarlar
海鲜合蒸
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
酱汁
-
蒜头50 克
-
油30 克
-
蚝油30 克
-
生抽50 克
蒸海鲜
-
小鲍鱼 宰杀,去内脏6 只
-
新鲜的虾 选择黑虎虾(300-400克)6 - 8 只
-
波士顿龙虾 (约400克)1 只
-
小黄鱼 (约300克)6 条
-
料酒1 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1504.8 mg
Protein
63.4 g
Kalori
1702.3 kJ /
407.3 kcal
Yağ
13 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起年夜饭吧
15 Tarif
Çin
Çin