Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1950 g di acqua (di cui 400 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina di segale integrale + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 431 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 28.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane ai semi di girasole
22h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane in padella
18h
Impasto base per pane
1h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane arabo
3h 30min
Pane ai cereali
3h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane contadino
19h
Pane di kamut e farro
4h
Pane morbido di farro
19h