Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 5 g di sale
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 955.8 kJ / 228.4 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 737.8 mg
Alternatif tarifler
Passatelli in brodo di cappone
4h 20 min
Impasto base per pane
1 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Frittelle di riso
1 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Pizzette rosse
4 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5u.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia
6 Std.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Pizza napoletana
9 godz.