Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 5 g di sale
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 955.8 kJ / 228.4 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 737.8 mg
Alternatif tarifler
Focaccia
6 godz.
Pagnotta rustica
3 godz.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Focaccia morbida
4h
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Impasto base per pane
1h
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Pane semplice
4h
Pizzette rosse
4h
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Focaccia millebolle
28 Std.