Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di mozzarella fresca a pezzi
Impasto
- 1470 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto d'orzo
veya 1 cucchiaino di zucchero - 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
-
250
g di passata di pomodoro
veya 250 g di polpa di pomodoro a pezzettoni - 200 g di salame piccante, a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3190.5 kJ / 762.5 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Karbonhidrat
- 81.4 g
- Yağ
- 35.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1450.6 mg
Alternatif tarifler
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pizza caprese
9h
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Focaccia barese TM6
4h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h