Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 710 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
- 17 g di sale
- 65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
- semola di grano duro q.b.
- fiocchi di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1159 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 49.4 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 676 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Insalata di fregula con verdure insaporite
1 Std. 10 Min
Calzone fritto
5 Std.
Pizzette rosse
4 Std.
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Lingue croccanti
45min
Lasagna autunnale
2 Std.
Focaccia
6 Std.