Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 710 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
- 17 g di sale
- 65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
- semola di grano duro q.b.
- fiocchi di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1159 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 49.4 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 676 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia
6j
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia morbida
4h
Impasto base per pane
1h
Baguette con ciccioli
5 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia a bastone
5 godz.
Pinsa romana alla carbonara
4h
Focaccia al latte
6h 30min
Focaccia millebolle
28h
Impasto per pizza integrale
2h