Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 克 猪蹄 ,切大块
- 600 克 牛腱肉 ,切大块
- 80 克 料酒
- 95 克 生抽
- 70 克 老抽
- 20 克 盐
- 3 颗 八角
- 5 克 桂皮
- 3 根 葱 ,打结
- 5 片 姜
- 55 克 冰糖
- 2 片 干月桂叶
- 40 克 蚝油
- 2300 克 水
- 1 条 鲈鱼 ,约400克,去内脏去除鱼鳞
- 1 根 葱
- 250 克 芦笋 ,去皮,切6-7厘米段
- 10 克 姜
- 100 克 黄豆 ,清水浸泡4小时沥干
- 少许 生抽 ,依个人口味调整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3211.3 kJ / 768.3 kcal
- Protein
- 83.4 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 32.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 5065 mg