Uyumlu sürümler
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g koperku, świeżego, tylko liście
- 25 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 50 g soli
- 50 g cukru
- 10 owoców jałowca, suszonych
- 10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
- 100 g ginu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Cały przepis
- Kalori
- 2558 kJ / 611 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 19427 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti z cukinii z łososiem i pesto
30 Min
Pierś z kurczaka z pesto z bryndzą
14 Std.
Sałatka z owocami morza i sosem porowym
1 godz. 20 min
Ryba na parze z zieloną soczewicą i sosem paprykowym
40min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1h 50min
Ozory w sosie chrzanowym na zimno
3h 25min
Żeberka w sosie słodko-kwaśnym
40min
Sandacz w papilotach na parze z warzywami i sosem berneńskim
50min
Ryba na parze z zielonym purée
50min
Grillowane żeberka w słodko-kwaśnym sosie BBQ
2 Std. 30 Min
Sos pieczeniowy
55min