Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
TM6

Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

2.8 (43 değerlendirme)

Malzemeler

  • 4 - 6 jajek, o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
  • ocet, do przetarcia jajek
  • 10 g zielonej herbaty liściastej, np. Mate, suszonej
  • woda (do oznaczenia 1 l)

Besin Değeri
şuna göre 1 sztukę
Kalori
258 kJ / 61.7 kcal
Protein
5.3 g
Karbonhidrat
0.3 g
Yağ
4.2 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Lif
0 g
Sodyum
61 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler