
Uyumlu sürümler
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 220 g onions quartered
- 4 garlic cloves
- 120 g carrots peeled, sliced (1 cm)
- 50 g unsalted butter cut in pieces
- 50 g plain flour
- 350 g cauliflower cut in small florets
- 150 g potatoes cubed (2 cm)
- 1700 g water
- 100 g milk
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste
veya 3 tsp vegetable stock paste crumbled, or to taste -
3
sprigs fresh thyme leaves only
veya 1 ½ tsp dried thyme leaves only - 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper plus 2-3 pinches
- 200 g chorizo sliced (1 cm) (see tip)
- 10 g olive oil
- 230 g mixed peppers cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)
-
250
g dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)
veya 250 g short pasta, dried (approx. 10 minutes cooking time) - 25 - 30 g white wine vinegar
- 1 tsp sugar
- fresh basil leaves for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 533.7 kcal / 2232.9 kJ
- Protein
- 31.7 g
- Yağ
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 87.8 g
- Lif
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Sodyum
- 669.8 mg