Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pankek hamuru
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 140 g lor peyniri, parçalara bölünmüş
- 1 yumurta
- 125 g süt
-
50
g tam buğday unu
veya 50 g çiğ karabuğday unu - 1 tk kabartma tozu
- 2 - 3 tutam tuz
Kale Lahanası ve Pankekleri Pişirme
-
100
g kale lahanası ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş
veya 100 g karalahana ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş - 300 g su
- tuz
- sıvı yağ, pişirmek için
- 50 g dilimlenmiş hindi jambon (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1201 kJ / 286 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muz, Kakao ve Yulaf Sütlü Smoothie
10 min
Tahinli Cevizli Kek
55min
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10 min
Sebzeli Pankek
45 Min
Enerji Veren Smoothie
10 min
Zencefilli Salata Sosu
10 min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5h 30min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 godz. 15 min