Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2333.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manneles
1h 30min
Kouglof alsacien
4h 20min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Ficelle de pain
4h 5min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Cruffins américains
3h 50min
Spätzles aux girolles
50min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Bretzel
1h 10min