Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (isteğe bağlı)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 181.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Speculoospasta
10 min
Pindakaas
5 min
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Kleine aspergeflans
55min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Griekse varkensstoofpot
45 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Kip garam masala
50 min