Tártaro de bacalhau e melancia

Tártaro de bacalhau e melancia

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
5 doses

Malzemeler

  • salsa
    3 pés de
  • chalota
    1
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • lima só o sumo
    ½
  • melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
    100 g
  • salada mista
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 279.8 mg
Protein 15 g
Kalori 664.4 kJ / 158.8 kcal
Yağ 8.6 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 1.2 g
Karbonhidrat 5.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...