Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 pés de salsa
- 1 chalota
- 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- ½ lima, só o sumo
- 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g salada mista
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 279.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau à Soutelo
25 Min
Verrines de castanha e chocolate
25 Min
Quentão
35min
Crepes de frango e molho de espargos
45min
Rolo de borrego recheado e ervilhas
1h 45min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Risoto de vinho de Carcavelos
1h
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Değerlendirme yok
Tartar de salmão
10min
Creme de bacalhau
35min
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1h
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1h 40min