Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinatknödel
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Stängel Petersilie, frisch, abgezupft
- 60 g Butter
- 130 g Milch
- 250 g Brotwürfel (2–3 cm)
- 150 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 40 g Mehl
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Tomatenragout
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 10 g Tomatenpüree
- 1 TL Zucker
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
- 100 g Wasser
- 250 g Cherry-Tomaten
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Basilikum, frisch, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semmelknödel mit Lauch-Pilz-Ragout
45min
Bündner Gerstensuppe
55min
Tiroler Kasnock’n
1h
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Kürbislasagne
1h 40 min
Kaiserschmarrn
35min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Griessklösschen (Suppeneinlage)
25min
Wälder Käsknöpfle
55min
Schnelle Kürbissuppe
25min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min