Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 3 Zweiglein Dille, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Schalotten, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 125 - 150 g Kräuterseitlinge
- 50 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Rotwein, trocken
-
700
g Gemüsefond
veya 700 g Wasser und 1-2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0.5 l), nach Geschmack - 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2031 kJ / 486 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 812 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Zitronenrisotto
30min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 min
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Risotto (XXL)
40min
Maronicremesuppe (vegan)
45min
Champignonsauce
30min