Cihazlar ve Aksesuarlar
炒牛肉条
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 完整食谱
Malzemeler
-
油20 克
-
蒜头1 瓣
-
牛里脊 切粗条 (约1×4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (isteğe bağlı)1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 (isteğe bağlı)1 - 2 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食谱
Sodyum
569.7 mg
Protein
51.2 g
Kalori
1886.6 kJ /
449.2 kcal
Yağ
27.1 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
5.6 g
Karbonhidrat
0.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
高温基础专辑
17 Tarif
Çin
Çin