Cihazlar ve Aksesuarlar
葱姜花蛤
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜蛤蜊 选花蛤,静止吐沙后洗净沥干500 克
-
料酒40 克
-
生抽5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
457.8 mg
Protein
10.9 g
Kalori
727.5 kJ /
174 kcal
Yağ
11.1 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
1.7 g
Karbonhidrat
4.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快手海鲜料理
10 Tarif
Çin
Çin