Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸石斑鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏1 条
-
葱 打结2 支
-
姜 切片10 克
-
料酒10 克
-
水 蒸煮用500 克
-
豉油皇酱汁 美善品自制30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24.5 g
Kalori
538 kJ /
128 kcal
Yağ
1.3 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
食粤飘香
70 Tarif
Çin
Çin