清蒸石斑鱼

3.9 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏
    1 条
  • 打结
    2 支
  • 切片
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 豉油皇酱汁 美善品自制
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 24.5 g
Kalori 538 kJ / 128 kcal
Yağ 1.3 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...