Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 克 咸味熟花生
- 20 克 姜 ,去皮,切片(每片2毫米)
- 100 克 港式海鲜酱
- 1300 克 水
- 200 克 泰国香米
- 1 ½ 茶匙 盐
- 200 克 绿花椰菜 ,切小朵
- 盐 ,调味用
- 橄榄油 ,煎炸用
- 500 克 猪肉肉糜
- 1 - 2 茶匙 三巴酱
- ¼ 颗 大白菜 (约100克),切条(每条5毫米)
- 1 根 胡萝卜 (约150克),切丝(每根2毫米)
- 1 根 小黄瓜 (约200克),切块(每块1厘米)
- 4 枝 新鲜香菜 ,只取叶子,切碎
- 4 枝 新鲜薄荷 ,只取叶子,切碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2522.3 kJ / 600.6 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 52.4 g
- Yağ
- 26.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 1664.4 mg