Cihazlar ve Aksesuarlar
海鲜猪肉碗
Hazırlık 30 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
咸味熟花生50 克
-
姜 去皮,切片(每片2毫米)20 克
-
港式海鲜酱100 克
-
水1300 克
-
泰国香米200 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
绿花椰菜 切小朵200 克
-
盐 调味用
-
橄榄油 煎炸用
-
猪肉肉糜500 克
-
三巴酱1 - 2 茶匙
-
大白菜 (约100克),切条(每条5毫米)¼ 颗
-
胡萝卜 (约150克),切丝(每根2毫米)1 根
-
小黄瓜 (约200克),切块(每块1厘米)1 根
-
新鲜香菜 只取叶子,切碎4 枝
-
新鲜薄荷 只取叶子,切碎4 枝
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1664.4 mg
Protein
35.1 g
Kalori
2522.3 kJ /
600.6 kcal
Yağ
26.2 g
Lif
8.7 g
Doymuş Yağ
7.1 g
Karbonhidrat
52.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味能量碗
12 Tarif
Çin
Çin