Cihazlar ve Aksesuarlar
蓮藕海鮮餅
Hazırlık 20 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蓮藕 洗淨去皮250 克
-
花枝 洗淨切塊100 克
-
蝦仁 洗淨切塊150 克
-
薑 切小塊5 克
-
蔥 切細蔥花2 - 3 支
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
七味粉½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
蓮藕粉1 大匙
-
麵粉 適量,沾粉用
-
油 適量,油煎用
-
番茄醬 適量,蘸醬用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
166.5 mg
Protein
9.7 g
Kalori
327.5 kJ /
78.4 kcal
Yağ
0.3 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
137.3 g
Karbonhidrat
14.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
入秋養生
10 Tarif
Tayvan
Tayvan