Cihazlar ve Aksesuarlar
山藥紫薯煎餅
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 10 dk
8 片
Malzemeler
-
水600 克
-
紫薯 削皮切塊(約3公分)250 克
-
新鮮山藥 削皮切塊(約3公分)265 克
-
鹽1 小撮
-
中筋麵粉 (詳見要訣)200 - 250 克
-
煉乳20 克
-
油 適量,烙餅用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 片
Sodyum
34.1 mg
Protein
4.3 g
Kalori
671.8 kJ /
160.7 kcal
Yağ
0.6 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
33.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
入秋養生
10 Tarif
Tayvan
Tayvan