乾燒排骨

乾燒排骨

4.6 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)
    600 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 醬油
    30 克
  • 細砂糖
    20 克
  • 多備些刷油用
    30 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 地瓜粉
    30 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 20 克
  • 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
    150 克
  • 綜合甜椒 切塊(約3公分)
    200 克
  • 切段(約3公分)
    20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 482.9 mg
Protein 33 g
Kalori 2661.9 kJ / 636.9 kcal
Yağ 33.5 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 175.9 g
Karbonhidrat 48.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...