Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 克 豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)
- 30 克 紹興酒
- 1 顆 蛋黃
- 30 克 醬油
- 20 克 細砂糖
- 30 克 油 ,多備些刷油用
- 1 大匙 太白粉
- 30 克 地瓜粉
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 20 克 水
- 150 克 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
- 200 克 綜合甜椒 ,切塊(約3公分)
- 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2661.9 kJ / 636.9 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 175.9 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 482.9 mg