Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 750 g Wasser, warm
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 50 g Paprikamark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2925 kJ / 699 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1809 mg
Alternatif tarifler
Chili con Chorizo
30min
Salsiccia-Risotto
30min
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45min
Orzo-Schinken-Pasta mit Rucolapesto
30min
Szechuan-Spaghetti
50min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Kimchi-Risotto
25 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 Std.
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Spanisches Risotto
1 Std.