Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 750 g Wasser, warm
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 50 g Paprikamark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2925 kJ / 699 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1809 mg
Alternatif tarifler
Weiße Bolognese
45min
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Salsiccia-Risotto
30 Min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Szechuan-Spaghetti
50min
Spanischer Risotto
40min
Orzo-Schinken-Pasta mit Rucolapesto
30 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
50min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Chili con Chorizo
30 Min
Kimchi-Risotto
25 Min