Cihazlar ve Aksesuarlar
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa 40 dk
16 portions
Malzemeler
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
251.8 mg
Protein
4.9 g
Kalori
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Yağ
19.4 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
3.2 g
Karbonhidrat
34.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Breads - Thermomix® Sensor
10 Tarif
Kanada
Kanada
O Canada
20 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buttermilk Bread
2sa
Double Pie Dough
Değerlendirme yok
Italian Easter bread
3sa 50 dk
Hamburger Buns with Stout Beer
3sa
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1sa
Artisan Bread (Betty) Metric
4sa 35 dk
Florida Cuban Rolls
3sa
Gingerbread House
1sa 10 dk
Pretzel Bread
2sa
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2sa 25 dk
Simple Mixing Bread
3sa 20 dk
Artisan Bread (Betty)
4sa 35 dk