Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 45 g sugar, divided
- 120 g water, room temperature
- 7 g active dry yeast
- 55 g butter, divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
- 290 g milk, room temperature
- 635 g all-purpose flour, divided, plus extra to dust
- 10 g salt, good quality
Toutons
- 250 g vegetable oil, to fry
Bread
- butter, melted, to brush, plus extra to serve
- molasses, to serve
- powdered sugar, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 251.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional Canadian Pie Pastry
15min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50 min
Lemon Pudding Souffles
40min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Mixed berry jam tart
2h 35 min
Basic bread dough
5 min
Caramel sauce
1h 30min
Apple Pie Filling Preserve
45min
Wonderful White Bread
5h
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h