Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 45 g sugar, divided
- 120 g water, room temperature
- 7 g active dry yeast
- 55 g butter, divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
- 290 g milk, room temperature
- 635 g all-purpose flour, divided, plus extra to dust
- 10 g salt, good quality
Toutons
- 250 g vegetable oil, to fry
Bread
- butter, melted, to brush, plus extra to serve
- molasses, to serve
- powdered sugar, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 251.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarian Pretzels
55 Min
Pizza Dough
1h
Rustic Bread
2 Std.
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Sourdough Baguettes
15h
Traditional Canadian Pie Pastry
15 Min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™) Metric
1sa 55 dk
Rhubarb and Strawberry Jam
30 Min
Brioche Buns
2 Std.
Apple Tart (TM6)
1h
Sugar Cookies with Lemon Curd
1 Std. 30 Min
White Bread Rolls
3h 30min