
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g fresh parsley leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots cut into pieces
veya 150 g parsnips cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
veya 100 g leeks cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 jars
- Kalori
- 265.6 kcal / 1111.3 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Yağ
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 30.7 g
- Lif
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Sodyum
- 64226 mg