Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les brioches
- 40 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 30 g de miel
- 50 g de lait
- 280 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 œufs
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de raisins blancs, secs, moelleux (voir "Conseil(s)")
Les craquelins
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 50 g de cassonade
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 1 œuf battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1895.3 kJ / 451.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 60.2 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 369 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Mahjouba (crêpes farcies)
2 Std. 50 Min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioche tressée
14h 40min
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Brioche feuilletée tressée
17h 45 min
Brioche moelleuse
4 godz. 15 min
Galette des rois amande et rose
2 Std. 45 Min