Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus

Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus

4.5 10 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 porties

Malzemeler

Asperges en aardappelen
  • water
    600 g
  • zout
    1 tl
  • suiker
    1 snuifje
  • boter (isteğe bağlı)
    5 g
  • aardappelen klein of in stukken (zie tip)
    700 - 750 g
  • asperges (wit of groen)
    1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
  • water
    20 - 40 g
  • citroensap
    10 - 20 g
  • boter
    175 - 350 g
  • eierdooiers
    4 - 8
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    1 - 2 snuifje

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Protein 11.3 g
Kalori 2919 kJ / 698 kcal
Yağ 58.5 g
Lif 6.5 g
Karbonhidrat 29.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...