Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 - 480 g basterdsuiker
- 150 - 300 g vers geperst citroensap
- 120 - 240 g boter
- 3 - 6 eieren, medium (53-63 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Totale recept
- Kalori
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 542 g
- Yağ
- 238 g
- Doymuş Yağ
- 132 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 493 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Speculoospasta
10 min
Citroen en yoghurt dessert
Değerlendirme yok
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Değerlendirme yok
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Citroencurd
1 godz.
Vijgenmosterd
25min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Banketbakkersroom
15 min