Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto met eekhoorntjesbrood
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porties
Malzemeler
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
8.1 g
Kalori
1861 kJ /
444 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
69.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Traditionele recepten
47 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glutenvrije gevulde pepers
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Değerlendirme yok
Zijden tofu cheesecake
Değerlendirme yok
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 dk
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 dk
Gegrilde octopus met aardappelen
2sa 45 dk
Kikkererwtensoep met spinazie
40 dk
Risotto met Parmezaanse kaas
40 dk
De eerste hap: Zalm met Groenten
Değerlendirme yok
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 dk
Curryworst en linzen
1sa
Forel met hollandaisesaus
50 dk