Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
荷兰酱
- 15 克 水
- 30 克 柠檬汁
- 225 克 黄油 ,切块
- 4 颗 蛋黄 (大号鸡蛋)
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
三文鱼,芦笋和米饭
-
30
克 新鲜香菜叶
veya 30 克 欧芹叶 - 1 颗 柠檬 ,自取黄色部分的皮
- 285 克 泰国香米
- 1000 克 水
- 1 茶匙 洋葱 粉
- ½ 茶匙 香蒜粉
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
-
340
克 芦笋
veya 340 克 西兰花, 切小朵 - 450 克 新鲜三文鱼鱼排 ,不带皮的(约3厘米厚)
- 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 1 汤匙 柠檬汁
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 58 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 672 mg