Cihazlar ve Aksesuarlar
青葱煮小牛胸腺
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
6 人份
Malzemeler
-
小牛胸腺1000 克
-
白醋250 克
-
冷水750 克
-
水600 克
-
冰水
-
冰块
-
青葱 ,切碎300 克
-
蒜头2 瓣
-
橄榄油30 克
-
盐 依个人口味调整1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 依个人口味调整1 - 2 小撮
-
白葡萄酒100 克
-
稀奶油(含脂量30-40%)100 克
-
甜椒 依个人口味调整
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
25 g
Kalori
2280 kJ /
545 kcal
Yağ
45 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
50 Tarif
Çin
Çin
Bunları da beğenebilirsiniz...
肉炒黑木耳白菜
30 dk
小鸡炖蘑菇
40 dk
红烧猪蹄
2sa 10 dk
皮冻
13sa 30 dk
肉炒蒜薹
25 dk
肉烧豆角
45 dk
杭椒炒猪肝
20 dk
排骨炖土豆
55 dk
番茄肉片
30 dk
葱爆羊肉
25 dk
土豆炖牛肉
1sa 35 dk
蒜泥白肉
1sa