Cihazlar ve Aksesuarlar
Pastelera de choclo (corn pudding)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 portions
Malzemeler
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
662.9 mg
Protein
7 g
Kalori
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Yağ
11.4 g
Lif
4.8 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
46.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Žádné hodnocení
Sugar-free layered lamingtons
55min.
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1hod.
Pisco sour
10min.
Sopapilla
1hod. 10min.
Pisco Sour
10min.
Semolina pancakes (Beghrir)
1hod.
Chicken pastilla
1hod. 10min.
Seafood panzanella
1hod.
Pisco Sour
10min.
Quince Tart
1hod. 10min.
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1hod. 20min.