Cihazlar ve Aksesuarlar
Pastelera de choclo (corn pudding)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 portions
Malzemeler
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
662.9 mg
Protein
7 g
Kalori
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Yağ
11.4 g
Lif
4.8 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
46.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pistachio 'crème brûlée'
3 Std. 20 Min
Homemade Sour Cream
16 Std. 30 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 Min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 Std.
Dulce de Leche
7 Std. 35 Min
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Pisco Sour
10 Min
Duck foie gras
24 Std.
Pisco Sour
10 Min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 Std.
Sabayon
15 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1 Std. 30 Min