Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots
- 30 g cooking oil
- 1000 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp mushroom seasoning powder
- 80 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 150 g broccoli, cut in small pieces
- 60 g tauhu kulit (fu chok), cut in 5 cm length, soaked to soften
- 50 g dried glass noodles (soh hoon), soaked to soften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 976 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
One Pot Chicken Rice
50 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min