Pesto di mandorle e menta
TM6

Pesto di mandorle e menta

4.6 (10 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 100 g di mandorle pelate
  • 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
  • 50 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale

Besin Değeri
şuna göre 1 Ricetta completa
Kalori
6488 kJ / 1551 kcal
Protein
45 g
Karbonhidrat
14.9 g
Yağ
146.2 g
Doymuş Yağ
45.4 g
Lif
13.2 g
Sodyum
1376.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler