Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 100 g di mandorle pelate
- 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 6488 kJ / 1551 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 146.2 g
- Doymuş Yağ
- 45.4 g
- Lif
- 13.2 g
- Sodyum
- 1376.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Pesto di pistacchi e speck
20min
Pesto di rucola
10min
Pesto light basilico e noci
10min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di carote e noci
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min