Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1801 kJ / 430 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glazuur
5min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Değerlendirme yok
Druiven en cava trifle
Değerlendirme yok
Geflambeerde uientaart
Değerlendirme yok
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10 min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Değerlendirme yok
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Değerlendirme yok
Portugees crème brûlée
25min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Basis karamel
25min
Rijstpap met tapioca
1h 10 min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min