Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo, pelados
- 70 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de aros de calamar crudos, limpios y en trozos
- 70 g de jitomate triturado
- 200 g de arroz blanco de grano corto
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 41.7 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 776.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Lentejas estofadas
9 Std.
Lasaña boloñesa
2h 30min
Crema de verduras y camarones
1h
Espagueti carbonara
40 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Almejas a la marinera
1 godz. 10 min
Mejillones al vapor (1000 g)
30 min
Mejillones al vapor (500 g)
20 min
Mayonesa
5min
Tortilla de patatas (Hestan Cue™)
45 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min