Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo, pelados
- 70 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de aros de calamar crudos, limpios y en trozos
- 70 g de jitomate triturado
- 200 g de arroz blanco de grano corto
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 41.7 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 776.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40 min.
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Risotto de mariscos Gochujang
1h
Risotto de setas al cava
35 min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1h 40 min.
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2小时
Huevos rellenos con atún
25 Min
Croquetas de jamón serrano
10h
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40min
Espagueti carbonara
40min
Tortilla de patatas (Hestan Cue™)
45min
Lentejas con chorizo
1小时 30 分钟