Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 222.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Sherbet mimosas
10min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Lime sour cream bundt cake
50min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14hod. 55min
Frozen pineapple cream
10min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Buckwheat bread
2sa 5 dk
Abundant breakfast bowl
30 min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min