Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 222.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30 min
Umali
1h 25 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Maca chocolate bark
50 min
Quark and herb spread
5min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Horchata
24j 10 menit
Spiced cherry brioche wreath
2h 20 min
Chinese-style drinking porridge
25 min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min