Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
30 slices

Malzemeler

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • wholemeal plain flour
    560 g
  • egg
    1
  • butter cut into pieces
    50 g
  • sea salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs chilled, straight from the fridge
    4
  • water to fill to 1L mark
Assembly
  • egg yolk beaten, to brush
    1
  • mixed salad leaves
    100 g
  • cooked smoked trout
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ground black pepper

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 slice

Sodyum 222.9 mg
Protein 5.4 g
Kalori 447.1 kJ / 106.4 kcal
Yağ 3.5 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 12.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...