Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 100 g di carota a fette
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 300 g cuore di carciofo sott'olio
- 30 g di orzo perlato, sciacquato
-
1000
g di brodo di pollo
veya 1000 g di acqua - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di patate a cubetti (1 cm)
- 10 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro secca
-
10
g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 60 g di panna acida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso pilaf con maiale
45 min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 Std.
Ratatouille
40 Min
Polenta sarda
1h 30 min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Langos
5h 10 min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Harira
40 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Zeppole sarde
3 Std.
Ciorba
1h 10 min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h