Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 克 橄欖油
- 2 粒 蒜頭
- 20 克 薑 ,去皮,切薄片(2公分)
- 150 克 紫洋蔥 ,切薄片
- 150 克 櫛瓜 ,切條
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條
- 1 茶匙 鹽
- 300 克 去殼蝦仁 ,洗淨去腸泥
- 1 小撮 白胡椒粉
- 100 克 櫻桃蕃茄 ,對切
- 1 小撮 糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 18.2 g
- Doymuş Yağ
- 112.5 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 533 mg