Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 50 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 400 g ziemniaków, pokrojonych w 1 cm kostkę
- 20 g grzybów, suszonych, np. borowików, podgrzybków
- 1200 g wody
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
veya 1 - 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 609.2 kJ / 145.6 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 498.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Szwajcarski krupnik
40 Min
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 godz. 50 min
Zupa z ogórków konserwowych (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Kapuśniak z białej kapusty z boczkiem
55 min
Kapuśniak z młodej kapusty
40 Min
Kapuśniak
50 Min
Zupa grochowa
1 godz.
Kartoflanka z grzybami i wędzonym boczkiem
50 Min
Krupnik z grzybami
45 min
Zupa kalafiorowo-ziemniaczana z kabanosami
40 Min
Zupa botwinka
40 Min
Zupa ziemniaczana z jajkami i rumienionymi pieczarkami
40 Min