Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de sel
- 300 g de farine de blé, type 55 biologique
- 100 g de farine de blé complet, biologique
- 250 g d'eau
- 150 g de levain biologique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1018 kJ / 238 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de campagne
4h
Pain au levain
17 Std.
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain de seigle
2h 40 min
Pain de seigle
5h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet
5h
Pain au levain
8 Std.