Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de sel
- 300 g de farine de blé, type 55 biologique
- 100 g de farine de blé complet, biologique
- 250 g d'eau
- 150 g de levain biologique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1018 kJ / 238 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5sa
Pain complet
5sa
Pain de seigle
2h 40min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain de seigle scandinave
26h
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain au levain
8h