Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
veya 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (isteğe bağlı)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1166 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Boeuf Bourguignon
11h 25 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Jalapeño Poppers
1h
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
French Onion Soup
1h 10min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
New England Clam Chowder
45 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h