
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled tail on, deveined
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
veya 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish to taste
- 3 oz mayonnaise to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce to taste
- 2 tbsp capers to taste (isteğe bağlı)
- 1 pinch salt
- ice cubes to serve
- fresh parsley leaves to garnish
- 1 lemon cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 210 kcal / 879 kJ
- Protein
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Lif
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 1166 mg