Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
veya 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (isteğe bağlı)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1166 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Artichoke Dip
20min
Honey Pear Vinaigrette
5 Min
Steamed Scallion Rolls
3 Std.
Cranberry sauce
30 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Burnt Orange
2 Std. 15 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
New England Clam Chowder
45 min
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min