Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Pfirsiche, reif, fest, entsteint, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Prosecco
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 10 g Orangenlikör (z.B. Cointreau)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2212 kJ / 522 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 dk
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 20 min.
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 dk
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 dk
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 dk
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 dk
Zwetschgenmus
1sa
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 dk
Rhabarber-Konfitüre
30 dk
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1 Std. 10 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 dk