Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Pfirsiche, reif, fest, entsteint, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Prosecco
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 10 g Orangenlikör (z.B. Cointreau)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2212 kJ / 522 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 dk
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Orangen-Whisky-Marmelade
1j 15 menit
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 dk
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 dk
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 dk
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30 dk
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 dk
Birnenkonfitüre
20 dk
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 dk
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 dk
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 dk