Kirsch-Mandel-Konfitüre

Kirsch-Mandel-Konfitüre

4.4 47 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
3 Schraubgläser

Malzemeler

  • Sauerkirschen entsteint
    750 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Zitronensaft
    50 g
  • Kirschwasser
    50 g
  • Zitronensäure (5 g)
    1 Pck.
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL
  • Mandelstifte
    50 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Schraubgläser

Protein 6 g
Kalori 4005 kJ / 946 kcal
Yağ 11 g
Karbonhidrat 193 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...