Cihazlar ve Aksesuarlar
松茸芹菜炒肉片
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
淀粉 约½茶匙3 克
-
生抽5 克
-
油15 克
-
松茸 去除泥沙切0.5cm片200 克
-
芹菜 切4-5厘米段60 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
638.6 mg
Protein
19 g
Kalori
812.6 kJ /
194.2 kcal
Yağ
10.4 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
10.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
秋季日常料理
5 Tarif
Çin
Çin