Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 200 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de trigo
- 10 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4410 kJ / 1054 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 212.5 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 2379.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Masa madre de centeno
96h 20min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16h