Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 200 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de trigo
- 10 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4410 kJ / 1054 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 212.5 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 2379.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de trigo
96h
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16hod.