Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Karbonhidrat
- 464.4 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 50.1 g
- Sodyum
- 4995.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Fougasse con masa madre
14 godz. 30 min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20 min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 godz. 15 min
Pan payés con masa madre
16h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de trigo
96 godz.