Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
veya 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 645.3 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 109.2 g
- Sodyum
- 4792.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos de espelta
16h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 godz.
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de avellanas
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16h
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min