
Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Tartelettes au chocolat et aux framboises (métrique)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte sablée au chocolat
- 140 g de sucre à glacer
- 50 g de farine d'amande
- ⅛ c. à thé de sel
- 340 g de farine blanche tout usage
- 20 g de poudre de cacao hollandais, non sucrée (par ex. : Fry's)
- 170 g de beurre non salé en dés, froid
- 2 œufs de gros calibre
- farine blanche et un peu plus pour fariner
Ganache au chocolat au lait
-
270
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves (voir conseil)
veya 270 g de chocolat au lait Jivara 40%, fèves (voir conseil) - 185 g de crème à fouetter
- 15 g de sirop de glucose (voir conseil)
Assemblage
- 450 g de framboises fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 494 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 28 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Sodyum
- 62 mg